Privacy

Privacy beleid

 

Alle gegevens die door Biotech-shop worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Biotech-shop geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

 

Biotech-shop gebruikt de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:

-In geval van nood kunnen wij u bereiken, bijvoorbeeld met een terughaalactie van producten met kwaliteitsproblemen.

-Als u bij ons een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een beveiligde wijze. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens. Met een account hoeft u niet bij iedere bestelling deze gegevens opnieuw in te vullen.

-Voor het oplossen van eventuele financiële vragen.

 

1.Data bewerking

Het is in de eerste plaats van essentieel belang dat Provider en hun interne medewerkers bekend zijn met de data. Deze mogen in geen enkel geval gepubliceerd worden en/of beschikbaar gemaakt worden voor derden.

Provider mag data processors (bv. de transmissiesysteembeheerders of accountants) betrekken bij het proces.

Om de gebruikerservaring te verbeteren en voor te bereiden betreffende interne statistieken, zal Provider gegevens naar de volgende data processors overdragen:

  • Google Inc.,
    1600 Amphitheatre Parkway,
    Mountain View,
    CA 94043,
    +1 650 253 0000
  • Provider draagt de gegevens over die betrekking hebben op de gebeurtenissen van de Website bezoekers (klikken pageviews; moment van aankoop, aankoop van de items en de prijzen), evenals het e-mailadres van de gebruiker, naar Google. Dergelijke gegevens hebben een belangrijke rol in de verbetering van de diensten van de Website, het voorbereiden van statistische gegevens en het personaliseren van de marketingcampagnes van Provider.
  • Facebook Ireland Ltd.,
    4 Grand Canal Square,
    Grand Canal Harbour,
    Dublin 2 Ireland
  • Provider draagt de gegevens over die betrekking hebben op de gebeurtenissen van de Website bezoekers (klikken pageviews; moment van aankoop, aankoop van de items en de prijzen), evenals het e-mailadres van de gebruiker, naar Facebook. Dergelijke gegevens hebben een belangrijke rol in de verbetering van de diensten van de Website, het voorbereiden van statistische gegevens en het personaliseren van de marketingcampagnes van Provider.

 

De data-processors verwerken alleen de overggegebrachte persoonlijke gegevens

overeenkomstig de instructies van de Provider, ze verwerken gegevens niet voor hun eigen doeleinden.

 

Als een bestelling is geplaatst,  zal Provider de naam, adres, afleveradres en telefoon nummer geboden door gebruiker samen met de details van de bestelling overdragen naar de volgende data-processors:

  • PostNL

 
2.Het opslaan van persoonlijke gegevens, de beveiliging ervan en de verwerking van de gegevens

Persoonlijke gegevens met betrekking tot de website worden hoofdzakelijk verwerkt door de Biotech-Shop. De servers zijn gevestigd in de statutaire zetel van de vennootschap en in het data-park van Mongouse Computer Kft. (1117 Budapest, Budafoki út 183). Provider slaat de data op in een daarvoor bestemde server die 24/7 wordt bewaakt.

Provider draagt zorgt voor de beveiliging van de verwerking van gegevens met technische, organisatorische en systemische maatregelen dat een beschermingsniveau biedt overeenkomstig met de risico's van dataverwerking.

Het IT-systeem en het netwerk van de Provider wordt beschermd tegen fraude computerondersteunde, spionage, sabotage, vandalisme, brand en overstromingen, evenals tegen computervirussen, hacks en denial-of-service (DoS) aanvallen. Provider draagt zorg voor de beveiliging van de gegevens met serverniveau en toepassingsniveau m.b.t. beveiligingsprocedures.

Ongeacht het gebruikte protocol (e-mail, web, ftp etc.) zijn elektronische berichten die zijn verzonden op het Internet kwetsbaar voor netwerkbedreigingen die tot frauduleuze activiteiten kunnen leiden, de betwisting van een overeenkomst, de openbaarmaking of de wijziging van informatie. Provider mag elke redelijke inspanning verrichten voor de bescherming tegen dergelijke bedreigingen. Het biedt toezicht voor de systemen om elke beveiliging anomalie op te nemen en over bewijs te beschikken in het geval van een verwante beveiligingsgebeurtenis. Het toezicht op het systeem maakt het de Provider  mogelijk om ook de efficiëntie van de toegepaste veiligheidsmaatregelen te controleren.


3.Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Biotech-shop en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen, mits dit niet in strijdt komt met andere rechtsverhoudingen binnen de tussen ons bestaande overeenkomst. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekken van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Biotech-shop sturen naar info@biotech-shop.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, correctie of verwijdering door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bij verwijdering van uw gegevens zijn wij tevens mogelijk gebonden aan andere wettelijke verplichtingen zoals de wettelijke bewaartermijnen. Biotech-shop wijst u er tevens op dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Als u meent dat Biotech-shop onjuist omgaat met uw gegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 


Overige:

Biotech-shop.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Biotech-shop.nl Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien u nog vragen hebt over het Privacybeleid van Biotech-shop.nl kunt u altijd even contact met ons opnemen tijdens openingstijden via mail: INFO@BIOTECH-SHOP.NL


Cookies

 

Om je te helpen om beter te begrijpen welke cookies we gebruiken op de Website gebruiken we een indeling die is ontwikkeld door de Internationale Kamer van Koophandel UK. Dit verklaart meer over welke cookies wij gebruiken, waarom we ze gebruiken, en de functionaliteit die je zult verliezen als je besluit dat je deze niet wilt laten plaatsen op jouw apparaat.

 

Wat is een cookie?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die worden gedownload naar jouw computer, mobiele telefoon of ander apparaat wanneer je een website bezoekt. Deze informatie wordt vervolgens teruggestuurd naar de oorspronkelijke website op elk volgend bezoek, of naar een andere website die dat cookie herkent. Cookies zijn nuttig omdat ze toestaan dat een website een gebruiker-apparaat herkent.

 

Cookies die worden gebruikt op de Website

 

MARKETING COOKIES

We gebruiken de volgende cookies voor marketingdoeleinden. Hierdoor kunnen we interessante aanbiedingen die zijn afgestemd op jouw wensen met je delen. Aanbiedingen die je écht niet wil missen

 

Criteo retargeting

We gebruiken de volgende Criteo retargeting Cookies:
dis, evt, tag, tst, udc, udi, uic en uid

Deze cookies zien welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je advertenties tonen op onze partnersites waar jij in geïnteresseerd bent. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

 

Google Analytics Remarketing

We gebruiken de volgende Google Analytics Remarketing Cookies
_utma, _utmb, _utmv, _utmz

Met Google Analytics meten we hoe je onze webshops gebruikt. Deze kennis om je aanbiedingen te laten zien van producten waar je mogelijk geïnteresseerd in bent.

 

Facebook

We gebruiken de volgende Facebook Cookies
u, xs, s, presence, act, c_user, csm, p, fr, datr

Dit cookie ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

 

ANALYSERENDE COOKIES

We gebruiken de volgende Google Analytics Cookies
_utma, _utmb, _utmv, _utmz

Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze website gebruiken, aan de hand waarvan we onze website kunnen verbeteren. De cookies verzamelen informatie anoniem, inclusief informatie over het aantal bezoekers van de website, waarvandaan bezoekers naar de website zijn gekomen, en de pagina´s die ze bezochten. Deze informatie wordt ook na het eind van de sessie bewaard en is beschikbaar bij het volgende bezoek.
Als u een computer samen met andere gebruikers deelt, geldt de acceptatie of weigering van het gebruik van cookies voor alle gebruikers van die computer.

 

Met cookies kunnen we PayPal aanpassen aan uw voorkeuren en sommige cookies zijn nodig om onze site te laten werken. Met cookies kunnen we je ook persoonlijke aanbiedingen en promoties laten zien, zowel op onze site als daarbuiten. Natuurlijk heb jij alles in de hand. Je kunt je cookies beheren wanneer je maar wilt.

 

Marketing

 

Deze cookies vertellen ons welke van onze voorzieningen je het meest interesseren. We gebruiken deze informatie om je aanbiedingen te laten zien waar je iets aan hebt en we kunnen deze delen met onze partners zodat ook zij je relevante informatie van PayPal kunnen bieden. Als je aangeeft dit niet te willen, is de kans kleiner dat je promoties en aanbiedingen te zien krijgt die je interesseren.

 

Essentieel, functioneel en prestatiebevorderend

 

Deze cookies zorgen ervoor dat PayPal werkt. Sommige stellen ons in staat veiligere transacties en een snellere betaalprocedure te bieden. Sommige helpen ons dingen te onthouden, zoals je voorkeurstaal. En andere helpen ons te leren hoe je PayPal gebruikt zodat we je een beleving op maat kunnen bieden op onze website en in de e-mails die je ontvangt.

 

 

Beheer en verwijderen van cookies

 

Standaard accepteren de meeste internetbrowsers cookies. U kunt deze instellingen wijzigen om cookies te blokkeren of om meldingen te vragen wanneer cookies zijn ingesteld op uw apparaat. Er zijn verschillende manieren om cookies te beheren. Controleer uw browserinformatie of de helppagina als u meer informatie nodig heeft over browserinstellingen en hun wijzigingen.
Het uitschakelen van cookies kan uw ervaring beïnvloeden tijdens het browsen op Biotech-shop websites. U kunt bijvoorbeeld bepaalde onderdelen van de Biotech-shop website misschien niet bezoeken of u ontvangt mogelijk geen persoonlijke informatie tijdens het browsen op een Biotech-shop-site.
Als u verschillende apparaten (zoals een computer, smartphone, tablet, enz.) Gebruikt voor het bezoeken en gebruiken van Biotech-shop websites, moet u ervoor zorgen dat alle browsers die op deze apparaten worden gebruikt, zijn ingesteld om aan uw behoeften te voldoen.


Analyse van logbestanden

 

Het analyseren van logbestanden biedt veel nuttige informatie voor de serviceproviders. In de logbestanden registreren servers gegevens over verzoeken die door bezoekers worden verzonden, waaronder het dynamische IP-adres van de computer, het browsertype, het adres van de gevraagde website, enz. Deze informatie is niet geschikt voor persoonlijke identificatie. Dergelijke gegevens worden gebruikt voor het analyseren van trends, het voorbereiden van sitestatistieken, het beheren van de services en het analyseren van de "beweging" van bezoekers, die allemaal ons helpen de normen voor onze services te verbeteren. De aldus verkregen gegevensreeks is geschikt voor persoonlijke identificatie; we verbinden ze echter niet met informatie die is verzameld uit andere bronnen.

Biotech-shop maakt gebruik van cookies om jou de best mogelijke service te bieden. Door verder te gaan op onze website gaan wij ervan uit dat je hiermee instemt. Meer informatie hierover kun je vinden in ons cookie en privacybeleid. accepteren